Rojstnodnevni festival SiTi Teatra v Portorožu

Počitnice z veliko smeha? Kupljeno! V času jesenskih počitnic v Turistični agenciji Sonček pripravljajo festival ob 10. obletnici priljubljenega ljubljanskega SiTi Teatra BTC. Kaj to pomeni?

To pomeni, da bo v aranžmajih s Sončkom poskrbljeno za veliko smeha na počitnicah v LifeClass hotelih – brezplačno!

30. oktobra bodo na oder najprej postavili navitega TADEJA TOŠA. Toš se v svojih šovih posmehuje in norčuje tudi iz najbolj resnih situacij v življenju. Kakorkoli je bo skupaj blazno smešno, boste dvorano vendarle zapustili z razmišljajočim črvičkom v glavi. Njegov humor je vselej tudi pomenljiv.

31. oktobra je noč čarovnic – dan za otroško popoldansko predstavo ZAČARAN BUČA IN ČAROVNIK URŠOLIN. Otroci od treh let naprej bodo spoznali, kaj se zgodi, če se na zabavi pojavi nepovabljena gostja in te spremeni v…bučo.

1. novembra boste priča fantazijski komediji ČAKALNICA. Rifle in Lado Bizovičar se znajdeta v čakalnici na poti v onostranstvo in razgalita svoji komedijantski duši. Na odru se o tako smrtno resnih stvareh še nikoli ni govorilo tako drzno in 'za crknit' smešno.

2. novembra so ponovno na vrsti otroci. Obiskal jih bo LUNOŽER. Na svojem potovanju sta pravljična debeluščka Glavko in Zbrko in pripovedujeta zgodbe. Tokrat zagode polna luna.

3. novembra bo gospodom dovoljeno, da pridejo neobriti. Na odru bodo BRADE – komedija s Perico Jerkovićem, Boštjanom Gorencem Pižamo in Gašperjem Bergantom. Najbolj kosmata komedija ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Zabavna mešanica skečev in stand-up komedije.

Obeta se torej veliko počitniškega veselja, ki bo obogatilo klasično bivanje na Obali s kopanjem v LifeClassovih bazenih z morsko vodo ali v termalnem Pramorju. Ne pozabite tudi na pestro dogajanje v miniklubu in na družinam prilagojeno ponudbo za družine v Socializing Hotelu Mirna. Pakete v hotelih Neptun, Mirna in Riviera najdete na www.sonchek.com/siti-teater.