RAZVAJANJE V DVOJE V ROGAŠKI SLATINI

Prazniki kličejo po izjemnih, drugačnih prazničnih darilih. V Turistični agenciji Sonček pravijo, da so najlepše darilo počitnice, saj si jih obdarovanec zapomni za vedno. Ni enako, če podariš neko stvar ali pa doživetje. Pri slednjem podariš čustva, spomine in lepe izkušnje. In to je neprimerljivo z vsemi stvarmi.

In zima je tista, ko nam še posebej zadiši po mirnem preživljanju romantičnih trenutkov v savnah, kopelih, na masažah in na ležalniku s knjigo v roki. Zvečer pa prija romantična večerja v dvoje in morda nekaj plesnih korakov.

Zato so se v Sončku povezali s tistimi, ki imajo romantiko v malem prstu – pri kraljici slovenskega turizma, v Rogaški Slatini. Romantični vikend v dvoje v hotelih Grand Hotel Sava Superior ali Hotel Zagreb **** bo pravšnje darilo za vse parčke, ne glede na njihovo starost. Tistim z več domišljije lahko ponudijo tudi najbolj luksuzen apartma z lastno savno in jacuzzijem ter zavidljivim razgledom na najvišjem nadstropju hotela.

Vse skupaj se začne z ljubezenskim koktajlom ob prihodu. Po prijaznem sprejemu in vselitvi v lepo urejene sobe ju čaka večerja, ki je pravo malo kulinarično razvajanje. Ni veliko hotelov, kjer vam v penzionski restavraciji postrežejo s toliko izbranimi jedmi – tudi žabji kraki so se že našli na jedilniku chefa Željka Krstovića. Po večerji morda savna ali petkovo romantično nočno kopanje, ki traja vse do 22. ure. Morda bo priložnost, da se zavrtita med kavarniškimi mizicami ali pa samo v miru posrkata svoj šampanjec, potem ko sta priigrala nekaj evrov v kazinu. Sobota bo dan za celodnevno razvajanje, ki se začne z bogatim zajtrkom, nadaljuje pa v hotelskem bazenu Lotus in tamkajšnjih savnah, morda celo v novem Luxury ROI Spa (z doplačilom). Ta predstavlja vrhunec spa doživetja in razvajanja. Popoldne se bo lahko on podal v fitnes, ona pa se bo udeležila programa duhovnega prebujanja. Ali obratno. Ali pa skupaj. Vrhunec vikenda bo sobotni večer, ko bosta večerjala ob svečah v à la carte restavraciji Kaiser, ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji. V nedeljo naj se ne mudi preveč domov. Zdraviliški park je čaroben že 400 let in to v vseh letnih časih. Sprehod po njem je pika na i vikendu v dvoje.

Romantično vikend razvajanje za dva vas bo v Sončku stalo le 199 € – velja za bivanja do 10. marca 2019.

Kako že pravijo? Najlepše stvari so tiste stvari, ki niso stvari.