TUI IŠČE ANIMATORJE

Organizator potovanj TUI išče 500 animatorjev za svoje poletne destinacije. Če vas mika dinamično delo pod južnim soncem in v mladem timu, dobrodošli k prijavi.

Zanimivo delovno mesto pod južnim soncem v mladem mednarodnem timu ponuja TUI, ki išče okoli 500 animatorjev za poletno sezono 2020. Iščejo ljudi za različna področja: šport, delo z otroki, delo z mladimi, zabava in večerna animacija. Za športno področje iščejo tako rekreativce kot profesionalne trenerje, recimo za tenis in gorsko kolesarjenje.

Animatorji bodo delo opravljali na destinacijah sredozemskega morja, prav tako pa v bolj oddaljenih destinacijah. Sodelavci TUI-a bodo tako nameščeni v skupno 115 dopustniških destinacij.

Pogoj je, da so polnoletni, da radi delajo v timu in so prilagodljivi. Pomemben je čut za odgovornost, saj delo prinaša veliko samostojnosti in posledično odgovornosti.

Ker v destinacijah organizatorja potovanj TUI dopustujejo ljudje 33. Različnih nacionalnosti, je nujen predpogoj znanje Angleščine. Znanje vseh ostalih jezikov je seveda zelo dobrodošlo.

Prijavnico in ostale informacije boste našli na www.magiclife.com. ali  www.tui-group.com/de/jobcareer