Kam na vikend paket, da bo malce drugače?

Slovenci vse bolj vemo, kaj bi radi od počitnic, vse bolj želimo izkoristiti vsak trenutek, čim več poskusiti, videti in doživeti. Tukaj je nekaj predlogov, s katerimi se najbolj spogledujejo pari, družbe prijateljic ali z družine z večjimi otroki. Nadvse primerni so za darila vseh vrst.

Rogaška Slatina: romantika v dvoje
Paket Najina Rogaška je v prvi vrsti namenjena romantičnemu oddihu. Pogosto se najde med darili mladoporočencev in tistih, ki slavijo obletnice. V hotelih Sava in Zagreb bosta romantika doživela vrhunsko večerjo v soju sveč, s kulinaričnim menijem po izboru šefa kuhinje v à la carte restavraciji Kaiser. Ta se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji. Tudi sicer sta povezana hotela znana po odlični hrani s show cookingom pa tudi po glasbeno-plesnih večerih, aktivnostih za prebujanje in čutenje telesa in bazenih ter savnah Lotos. Z doplačilom pa se odprejo tudi vrata zenovsko urejenega Luxury ROI Spa-ja. Za piko na i je tu še sprehod po zdraviliškem parku, pitna kura mineralne vode, ogled nenavadnih zbirk v Aninem dvoru, obisk kakšne razstave in nordijska hoja po obronkih okoliških hribčkov. Prispevek za romantični vikend v dvoje z bogato vsebino: od 208 € za dva.

Kulinarično razvajanje v Prekmurju
Zaprite oči in si pred sabo zamislite krožnik poln vajinih najljubših jedi, na katere je chef le nekaj trenutkov prej posipal še zadnja zelišča. In zdaj sliko prestavite na teraso sodobnih počitniških hišic, kjer v spremljavi petja ptic brezskrbno srkata pijačo in kramljata. Naslednja slika se prestavi v prijetno topel termalni bazen, v katerem lebdite na hrbtu z zaprtimi očmi, hvaležni za enega najbolj doživetih vikendov vašega življenja. Počitniško gnezdece bodo predstavljale nove hiške v Prekmurski vasi Ajda v Termah 3000. Prvo večerjo bo skuhal chef v hotelu Livada, drugo pa boste izbirali med vrhunskima prekmurskima gostilnama Rajh in Kodila. Termalne užitke boste poiskali v bazenih in savnah hotelov Livada in Ajda ali v osrednjem kopališču. Vrhunske večerje, vikend v najsodobnejših hiškah ter ostalo razvajanje bo stalo 299 € za dve osebi.

Čokoladna Opatija
Vprašajte kogarkoli in odgovor bo predvidljiv… Najljubše počitnice: ob morju. Najboljše razvajanje: wellness. Najljubša hrana: čokolada. Najbolj pogosti odgovori so bili tudi izhodišče za paket v Opatiji. Gre za kraj, ki ga je za svoje počitnice izbrala že »prva wellness ženska«, habsburška princesa Sissi. Morda se je že ona sprehajala po znameniti obalni promenadi Lungomare. Da bo razvajanje popolno se lahko odločite tudi za masažo s čokolado, za katero vam priznajo popust. Se sliši dobro? Obiščite Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta. Hotel je znan po lastnih pralinah in drugih čokoladnih izdelkih Milenij Choco. Skrivnost je v švicarskih čokoladah in italijanskih mojstrih. Čokovikend v dvoje vam je na voljo za 198 €, za oba kakopak.

Z e-kolesi po Istri
Vedno je pravi trenutek, da obiščete morje. Seveda boste v Rabcu svoje telesce namakali le v notranjem bazenu, a to ne pomeni, da ne morete biti aktivni tudi na prostem. Razen romantičnih sprehodov ob morju, vas tokrat vabimo na odkrivanje kolesarskih poti v okolici mesta. Da pa vse skupaj ne bo pretežko, bomo to počeli z električnimi kolesi in bomo napore premagovali z lahkoto! Krasna priložnost tudi za vse, ki bi se radi prepričali, če so električna kolesa res to, kar si želite. In najbrž boste ugotovili, da so. Gostil vas bo odličen hotel Valamar Sanfior Hotel, v katerem boste za vikend paket z e-kolesi odšteli 249 € za dva.

Vse pakete lahko rezervirate v Turistični agenciji Sonček na 02/22 080 44 ali na www.sonchek.com. Na razvajanje v dvoje!