Zimske počitnice 2020/21 na Maldivih in Mauritiusu

Maldivi in Mauritius pri TUI že leta spadajo med najbolj priljubljene zimske destinacije. Predvsem v času božičnih praznikov je po teh otokih v Indijskem oceanu veliko povpraševanje. TUI se je temu primerno takoj odzval in v teh zimskih terminih omogočil najbolj zgodnje rezervacije ter povečal delež letalskih sedežev.

Trenutno je pri organizatorjih potovanj TUI in Airtours, v zimski sezoni 2020/21, na Mauritiusu in Maldivih mogoče rezervirati več kot 70 hotelov. Rezervirate lahko samo hotel, ali pa hotel in let pri Austrian Airlines. Na Mauritiusu svoje kapacitete ponujajo številne verige počitniških hiš RIU, Beachcomber, Constance, One &Only in Sun Resorts.

Na Maldivih lahko, poleg priljubljenih hotelskih verig RIU, Constance, Four Season in Robinsonovih klubov, rezervirate tudi dopust na priljubljenih otokih Kuramathi, Thulhagiri, Kuredu, Six Senses, Vilamendhoo in Meeru.

V zimski sezoni 2020/21 bodo potniki lahko z Austrian Airlines večkrat tedensko leteli iz Dunaja do Maldivov in Mauritiusa. Od 24. oktobra 2020 do 11. aprila 2021 bo vsak četrtek in soboto let na oba otoka. Od 22. decembra 2020 do 11. februarja 2021 pa še dodaten let na Maldive in Mauritius ob torkih.

TUI potnikom so na Maldive na voljo leti v vseh treh rezervacijskih razredih – ekonomskem, premium in poslovnem. Na Mauritius bodo leteli v ekonomskem in poslovnem razredu.

Ponudba

En teden na Kuramathi Maldivih z letom z Dunaja, npr. 19. Novembra 2020: s polnim penzionom: od 2.089 EUR na osebo.

En teden v Robinsonu v Robinson Clubu Maldivi z letom iz Dunaja, npr. 24. decembra 2020, z all inclusive storitvijo: od 3.399 evrov na osebo.

En teden v Riu Creole, Mauritius, z letom iz Dunaja npr. 3. decembra 2020, z All inclusive storitvijo: od 1.699 EUR na osebo.

 

Informacije in rezervacije v vsaki boljši potovalni agenciji in na www.tui.at/fernreisen.