Pri Sončku darilo za vse potnike

V turistični agenciji Sonček letos polagajo velike upe tudi na subagente. Po uspešnem, zelo delovno naravnanem aprilskem workshopu je v maju sledilo še študijsko potovanje po Dalmaciji. Subagenti so se razveselili tudi povečanih provizij za izbrane destinacije, te dni pa je tukaj še dodaten razlog, zakaj za svoje goste izbrati prav agencijo Sonček.

Vsi vaši gostje bodo namreč pri rezervaciji katerega koli aranžmaja pri Sončku prejeli še enkratno darilo: vikend paket za 1 osebo z 2 polpenzionoma v hotelu Bellevue **** ali Arena ****sup. na Mariborskem Pohorju. Druga oseba doplača 99,99 €. Paket vključuje tudi 1 vstop za 2 osebi na poletno termalno riviero hotela Habakuk ter obisk fitnesa. Otroci do 14. leta bodo v spremstvu dveh odraslih plačali le simboličnih 10 €/dan. Darilo je bilo v preteklosti že odlično sprejeto med gosti agencije Sonček.

Po nekaj dneh počitnic na morju bo vašim gostom zagotovo prijal še svež pohorski zrak. Na voljo sta hotel Bellevue, ki leži na 1050 m nadmorske višine ob zgornji postaji vzpenjače, ali mestu bližji hotel Arena, ki leži ob vznožju Pohorja, ob znamenitem Snežnem stadionu. Oba sta odlični izhodišči za aktivne počitnice, saj vabijo številne pohodniške in kolesarske poti, poletno sankališče Pohorje Jet in Mini Jet, Bike park, Monster Roller, adrenalinski park, paintball in mnoge druge aktivnosti.

Svoje goste pa opozorite tudi na pohorsko kulinariko, kjer prestol zaseda znameniti pohorski pisker, a vsekakor velja poskusiti tudi juho s svežimi pohorskimi gobami v družbi z ajdovimi žganci in slastno zabelo. Pri sladici bo težko izbrati med gibanico, pohorsko šarloto in borovničevim zavitkom.

Pri Sončku zagotavljajo, da bodo naredili prav vse za zadovoljstvo vaših gostov. Da so agencija, vredna zaupanja, dokazuje tudi laskavi naslov Trusted Brand, ki so prav te dni prejeli že peto leto zapovrstjo.