Hrbtenica vam bo hvaležna

V sklopu svojih paketov za zdravo življenje so v Turistični agenciji Sonček k sodelovanju povabili Center zdravja MO-GY, v katerem delujejo strokovnjaki manualne medicine. Oblikovali so pakete s tremi nočitvami v Rogaški Slatini, kamor tokrat vabijo ljudi, ki imajo težave s hrbtenico, bolečnine v vratu, glavobole, artrozo sklepov, otroke s skoliozo …

Manualna medicina je posebna tehnika zdravljenja, s katero zdravniki specialisti uspešno odpravljajo simptome sprememb hrbtenice, sklepov, mišic in vezivnega tkiva. Zdravniki, ki so se ustrezno izobraževali v tujini, so v ordinacijah MO-GY v več kot petindvajsetih letih uspešno pozdravili že na tisoče pacientov. Na kratkih počitnicah v Rogaški Slatini bodo vaši gostje opravili prvi pregled (s seboj naj prinesejo izvide) ter se seznanili s postopki zdravljenja in vajami za samopomoč. Terapije lahko nadaljujejo v petih Centrih zdravja MO-GY po Sloveniji. Ponavadi zadošča že 5 terapij. 
Program se bo odvijal v hotelih Zagreb in GH Sava, sestavlja pa ga uvodno predavanje, specialistični pregled s prvo terapijo ter delavnica s praktičnimi vajami in namigi, s katerimi si lahko pomagate tudi sami. Pregled in terapije bo predvidoma izvajal dr. Sergej Fedorov, eden največjih strokovnjakov s področja manualne terapije, ki je pred leti celo predaval na Beloruski državni medicinski univerzi.

Vaši gostje bodo v lepem okolju Rogaške Slatine, v urejenih hotelih Zagreb in GH Sava prav gotovo združili prijeten kopalni oddih s koristnim korakom za svoje zdravje. 4-dnevni oddih s 3 polpenzioni je v času jesenskih šolskih počitnic na voljo že od 169 € po osebi. Opozorite jih tudi na novi ROI spa v GH Sava, eden najlepših spa centrov v tem delu Evrope, ki ga je vredno obiskati (doplačilo 20 €).

Pravi naslov za počitnice za zdravo hrbtenico je tukaj: www.sonchek.com/mogy ali na klicnem centru agencije Sonček: 02/22 080 44.