Alfi Nipič in Silvestrski poljub v Termah 3000

Adventni čas nas bo kmalu objel s svojo čarobnostjo in še prekmalu bo tukaj skok v novo leto. Pri Turistični agenciji Sonček so tudi letos kar nekaj programov posvetili vsakoletnim adutom – hotelom v termah ter na obali, kjer lahko gostje bivajo v hotelu brez, sicer obvezne silvestrske večerje.

Programe »Silvestrujte po svoje« najdete tudi na njihovi spletni strani, med njimi pa boste našli tudi priljubljen Portorož, Koper, Poreč, Opatijo, Terme Sv. Martin. Gostje se tako podajo na ulice in trge mest, silvestrujejo v lokalih ali kar v hotelski sobici. Minimalno bivanje čez novoletni termin pa sta dve nočitvi.

Ne spreglejte tudi bogatega nabora adventnih enodnevnih avtobusnih potepanj, kratkih božičnih utrinkov ter skoka v novo leto v zabavljaškem Neaplju, romantičnem Parizu, plesočima Pragi in Krakovu ali pa svojim gostom pričarajte malo jugo-nostalgije v Dubrovniku ali Beogradu.

Pikica na i pa je še lanska ponovitev uspešnega in veselega druženja z Alfijem Nipičem v Termah 3000. Gostom je na voljo program z 2 nočitvama, ki vključuje tudi bogat celovečerni silvestrski program. Mnogi vprašajo, zato v Sončku pojasnjujejo, da Alfi ni le gost večera, pač pa bo dejansko vso noč držal pokonci veselo družbo. Posvetil se bo svojim popevkam in zlatemu repertoarju iz časov Ansambla bratov Avsenik. Ker pa eden ni nobeden pravijo, je mogoče paket podaljšati še za nočitev na 2. januar in si tako pričarati še novoletni ples 1. januarja ter še en večer s slavnim glasbenikom. Gostje lahko bivajo v Bungalovih ter hotelih Termal ali Ajda. Cena za 2 polpenziona z vključenim silvestrovanjem je že za 189 €. Letos so v Sončku pripravili tudi novost in sicer možnost rezervacije samo novoletnega plesa 1. januarja z nočitvijo, kar bo vaše goste stalo od 89 € naprej.
Pokukajte na www.sonchek.com ali pokličite kolege na Sončkov klicni center na 02/22 080 44 … ne bodo vam sicer zapeli, bodo pa vam postregli z vsemi ostalimi informaciji o novoletnih paketih.