Božične počitnice z vsebino

Če sta ves december in silvestrovo predvsem obarvana v potovanja, je za božične šolske počitnice značilno, da so ponavadi bolj sproščujoče. Treba se je odpočiti od enega praznika in nabrati moči za drugega, še bolj energičnega. Zato so se v agenciji Sonček dobro pripravili s ponudbo v termah in ob morju. Stavijo na počitnice z vsebino.

V vedno bolj priljubljenih Termah Sv. Martin bo znova odlično poskrbljeno za otroke, saj bodo zanje organizirali Sončkov klub. Bogate vsebine za otroke od 4 do 12 let bodo poskrbeli Sončkovi animatorji, vedno polni idej za igre in ustvarjanje. Cena je ugodna – že za 35 € za polpenzion. In nikar ne spreglejte, da tukaj bivata dva otroka do 12 let brezplačno.

Po uspešno izvedenem oktobrskem Hit Stand up festivalu v Lifeclass hotelih v Portorožu bodo v Sončku v božičnih počitnicah organizirali še Lutkarski maraton. V goste so povabili Lutkovno gledališče Pupilla, ki je bo zaigralo 3 različne predstave (s ponovitvami, da jih bo ujelo čimveč gostov). Cena polpenziona je od 58 €, otrok do 14 leta biva brezplačno. Nikar ne pozabite, da imajo gostje v Lifeclassih v ceno vključene bazene z morsko vodo ter še termalno kopališče s pramorjem. Malčki pa bodo uživali tudi v bogatem animacijskem programu in v novi igralnici v hotelu Neptun.

Še bolj vroče bo v Opatiji, kjer bodo gostili plesno šolo Salsero. »Ples do nebes« je moto 3- ali 4-dnevnega plesnega druženja, kjer bodo organizirane plesne delavnice za otroke (4–12 let) ter odrasle. Salserovci pravijo, da je ples nalezljiv in da bi radi to čudovito »bolezen« razširili na čimveč ljudi, ki bodo v božičnih počitnicah obiskali Grand Hotel 4 Opatijska cvijeta. Polpenzion je na voljo že za 45 €, otrok do 12 leta biva brezplačno.
Sonček vabi na veselo decembrsko druženje – pokukajte na www.sonchek.com/veseli-december.