Panonsko morje ekspres

Zima je čudovit letni čas za obiskovanje term, vendar marsikoga od naših starejših gostov odvrne možnost zimskih razmer na cestah. V Sončku so našli odgovor tudi na to.

V času med 7. januarjem in 18. februarjem so tako na osi Ljubljana–Celje–Maribor–Bioterme–Terme Lendava–Terme Sv. Martin postavili avtobusno linijo. Vsako nedeljo bo tako pripeljal goste iz vse Slovenije na 7-dnevni oddih v ene od priljubljenih term.
V Biotermah, kjer dihajo z naravo in prisegajo na prleško hrano, antirevmatično bazensko vodo in udobje bivanja je 7 polpenzionov, skupaj s prevozom, na voljo za 289 €.
V Termah Lendava, pod goricami in znamenitim stolpom, kjer pripravljajo zares bogat animacijski program, je možno bivanje tako v apartmajih Lipov gaj (279 € za 7 polnih penzionov in prevoz) ali v hotelu Lipa (299 € za 7 polnih penzionov in prevoz). Tukaj bo še posebej veselo, saj hotelska animacija prireja izlete, prebujanje na energijskih točkah, vodno gimnastiko, čajanko z direktorico, tekmovanje v šahu, kviz »Lepo je biti v Lendavi« in še več veselih druženj. Dvakrat tedensko, pa se bo mogoče tudi zavrteti ob živi glasbi.
Avtobus bo peljal tudi čez mejo v priljubljene Terme Sv. Martin na Muri, ki vabijo z lepimi bazeni. Pri gostoljubnih Medžimurcih boste tudi dobro in zdravo jedli, saj prisegajo na domačo lokalno hrano in tudi sami poskrbijo za domačo marmelado, sokove, jogurte… Tudi tukaj lahko izbirate med bivanjem v apartmajih Regina (249 € za 7 polpenzionov in prevoz) ali hotelom Spa Golfer (289 € za 7 polpenzionov in prevoz).
Organiziran prevoz in ugodna cena v priljubljenih termah pa ni edina dobra informacija pri paketu Panonsko morje ekspres. Kakšna skrb manj bo tudi, ker iz Sončka sporočajo, da so vsi odhodi zagotovljeni! Več na www.sonchek.com/panonsko-morje.