20 let turistične agencije TRUD

Turistična agencija Trud v letošnjem letu praznuje 20-letnico svojega uspešnega delovanja na slovenskem trgu. Ustanovljena je bila, da bi potnikom omogočala polno in kakovostno preživljanje prostega časa, ki v današnjem modernem svetu postaja vse bolj cenjena dobrina.

Prvi impulz za ustanovitev agencije je bila ideja, da bi Slovencem ponudili organiziran obisk sorodnikov v Argentini, kamor je po drugi svetovni vojni, iz več razlogov, emigriralo več tisoč slovenskih družin. Obisku smo dodali še potovanje po Argentini in tako je po velikem odzivu tja odpotovalo preko 170 potnikov. Svojo pot smo po uspešno izveden prvem potovanju nadaljevali z obiskom Avstralije, romarskih središč po Evropi, štiritedenskem potovanju okoli sveta, obiskom rajskih otokov in svetovnih prestolnic. Tako nas je do danes pot ponesla v preko 130 držav, prevozili smo milijone kilometrov, odkrivali skrite kotičke sveta in našim potnikom pomagali ustvarjati nepozabne spomine. Odlikujejo nas edinstveni programi, saj vedno znova poskušamo našim strankam ponuditi nekaj več, nekaj drugačnega, posebnega in unikatnega. Odlični vodniki so tisti, ki poskrbijo, da naši programi napisani izpod rok  izkušenih komercialistov oživijo na poti. Potnikom približajo kulture, tradicijo, običaje, jim omogočijo skok v svetove filmov, knjig in zgodovinskih dogodkov. Kdo si ne bi želel obiskati avstralskih domorodcev – aboridžinov, v afriških narodnih parkih opazovati goril, poslušati pristnega jazza v soju medlih luči barov New Orleansa. Vabi vas Aljaska, Antarktika, čudovita narava Islandije, mestni utrip Moskve, neokrnjena Kirgizija, Mongolija s Sibirijo in še mnogo drugih destinacij.

Za vse informacije, predstavitve programov in naročilo katalogov nas pokličite na 01/ 360 28 20 ali pišite na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.