Dragi ambasadorji turizma!

Predstavljamo vam Destinacijo - online, slovensko revijo za strokovno turistično javnost, ki sicer v tiskani verziji brezplačno prihaja v nabiralnike vseh vas, ki se v Sloveniji, pa tudi izven njenih meja, ukvarjate s turizmom. Destinacija je kot Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, mali oglasi v enem, specializirana za vse vas v slovenskem turizmu.

NAŠ CILJ JE, da Destinacija postane prva revija, na katero pomislite in se nanjo obrnete, ko želite nekaj najti ali želite nekaj sporočiti ljudem iz vaše branže.

Se pravi, VI STE DESTINACIJA. Vaše informacije so gradniki revije in portala, zato vam je ves čas na voljo email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Objavljamo informacije o tem kaj počnete, o novostih v vašem podjetju, o novostih vaše ponudbe, novih projektih, vaših praznovanjih in druženjih, potrebe po sodelavcih, napovednike dogodkov....

Skupaj z vami kreiramo strani revije Destinacija in Destinacija-online.

Postanite del skupnosti Destinacija tudi vi.

Veseli bomo vašega telefonskega klica ali poštnega sporočila.

 

"Hvala, da zaupate timu, ki ustvarja revijo Destinacija. Destinacija, ker upam, da ste jo našli, svojo namreč, v dobesednem in prenesenem pomenu. Eno vam ponujam jaz saj verjamem v povezovanje pravih ljudi. Glasnejši smo namreč, če govorimo v en glas. Verjamem v izjemen potencial Slovenije, edine države z besedo LOVE v svojem imenu, ki še ni 100-odstotno izkoriščen. Verjamem, da je treba potovati, ne le, da bolje spoznaš samega sebe, ampak, da se spomniš, kdo v resnici si."

NIVE3396

Anita Mlakar, odgovorna urednica
tel: 00386 41 230 700

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.destinacija.net