FTI z letalsko ofenzivo do turškega Egejskega morja

Z dvigom ponudbe turističnih kapacitet v Bodrumu v Turčiji, FTI napoveduje novo „ero“ za to regijo. Ponudbo ob plaži bodo dopolnili z dodatnimi destinacijami in hoteli.

Po uspešnem poletju leta 2017 FTI nadaljuje svojo ofenzivo na Egejsko obalo tudi v sezoni 2018. V poletnih mesecih, od julija do septembra, leti Tailwind, ekskluzivno za FTI skupino, enkrat tedensko od Dunaja do Egejskega morja in dopolnjuje obstoječi letalski program družbe Sun Express.

V "Saint Tropezu Turčije" bodo gostje našli tako trendovske restavracije in bare, veliko originalnosti destinacije, kot tudi mirnih kotičkov za sprostitev. Z večanjem pogostosti letov, pokriva FTI vse tri regije zahodne obale Turčije - Izmir, Bodrum in Dalaman.

Relaksacije željni, pustolovski, mladi popotniki, kot tudi družine, bodo prišli na svoj račun v Bodrumu in njegovi okolici. Čaka jih kakovostna hotelska infrastruktura, tudi tihi zalivi ter številne plaže z odliko "modre zastave", široka paleta restavracij in možnosti nakupovanj ter neverjetne razsežnosti nočnega življenja.

Organizator je za svoje goste zagotovil tudi dodatne ekskluzivne hotelske kapacitete na Egejski obali, med njimi sedem LABRAND hiš. Najnovejši član verige je premium resort LABRANDA TMT Bodrum.

Novosti in dovršeno ponudbo pa FTI v letu 2018 ponuja tudi na južni turški obali. Hotelski portfelj povečuje za 30 imenitnih hiš, predvsem v segmentu petih zvezdic.

Vzhodno od Alanye razširja svoj »riviera« program okoli mesta Silifke v pokrajini Mersin. Poznavalci Turčije in raziskovalci bodo v tej regiji našli predvsem neokrnjeno obalo, dolge peščene plaže in kulturne vrhunce. Zahodno od Kemra FTI dodaja v svoj portfelj hotele v Odilu in Adrasanu.

Poletni katalog

Da bi olajšali izbiro znatno povečanemu delu potnikov z otroci, je potovalna agencija dopolnila prikaz svojih ponudb v katalogu s tematskimi stranmi. Prvič so na dvojnih straneh poudarjeni izbrani hoteli z vodnimi parki, posebnimi ponudbami za dojenčke in direktnim vhodom v bazen. Organizator v novi poletni brošuri posveča dve strani tudi golfu.

Ponudba:

Hotel baia Bodrum 5*
Teden dn, dvoposteljna soba, all inclusive ultra.
Vključem lealski prevoz (BJV300, DZLT)
že za 749 EUR

Veljavno od 1.7. z Dunaja.