Nova potovanja TA Trud

Na Trudu  z veseljem gledamo v prihodnost, saj smo pripravili kar nekaj novih potovanj, ki bodo prepričala še tako zahtevnega popotnika.

Uganda: 24.1. – 3.2.2019
Obiskali bom neokrnjen svet naravnih parkov in se podali na obisk k gorskim gorilam. Sprehod po tropskem deževnem gozdu in opazovanje divjih šimpanzov bo pravo doživetje za vse ljubitelje narave. Prvinska Afrika vabi!

Brazilija: Veliki krog – 9. – 23.2.2019
Temperamentni raj na zemlji, ki vabi s peščenimi plažami, pragozdovi in milijonskimi mesti, v katerih se stapljajo vse svetovne kulture. Obiskali bomo najmogočnejše slapove na svetu - Iguasu, ki so pod Unescovo zaščito. Milijonska prestolnica Rio De Janeiro je en sam praznik, katerega morate obiskati vsaj enkrat v svojem življenju.

Avstralija in Nova Zelandija: 8.2. – 1.3.2019
Dežela »tam spodaj« polna naravnih znamenitosti, ki vas ne pustijo ravnodušnih. Bogata zgodovina domorodcev, pisan živalski svet in mogočna mesta, med njimi tudi Melbourne, ki velja za najprijetnejše mesto za življenje na svetu. Na našem seznamu ogledov je tudi veliki koralni greben, edini živi organizem, ki je viden celo iz vesolja.  Nekaj dni bomo namenili tudi zeleni Novi Zelandiji in njenim znamenitostim.

Burma: Azijska lepotica 18.2. – 1.3.2019
Ena najpristnejših azijskih dežel, ki prevzema z naravo in kulturnimi spomeniki. Pagode, svetišča, menihi, neokrnjena narava in obisk prve burmanske romarske poti. Nepozabno!

Japonska: 25.3. – 6.4.2019
Dežela vzhajajočega sonca, ki je razpeta med tradicijo in znanstveno fantastiko elektronskega sveta. Templji, restavracije, muzeji, spominski parki, tradicionalni japonski način življenja, tovarne robotom, futuristična mesta in zanimivi domačini. Vse to in še več je Japonska.

Več programov in romanj na www.trud.si
Ponudite svojim strankam nekoliko drugačna potovanja in naj z vašo pomočjo odkrijejo svoje popotniške želje, za katere sploh niso vedeli, da jih imajo.

Informacije glede potovanj in naročila katalogov – Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.