TUI rezervacije za Maldive in Mauritius

Maldivi in Mauritius pri TUI že leta spadajo med tri najpomembnejše zimske destinacije. Predvsem v času božičnih praznikov je po teh otokih v Indijskem oceanu veliko povpraševanje. TUI se je temu primerno takoj odzval in v teh zimskih terminih omogočil najbolj zgodnje rezervacije in povečal delež letalskih sedežev.

Trenutno je pri organizatorjih potovanj TUI, Gulet in Airtours, na Mauritiusu in Maldivih mogoče rezervirati več kot 60 hotelov v zimski sezoni 2019/20. Rezervirati je mogoče samo hotel ali pa hotel skupaj s poletom pri Austrian Airlines. Dnevno dodajajo še več hotelov. Na Mauritiusu tako rezervacije in svoje kapacitete ponujajo številne verige počitniških hiš Beachcomber, Constance in Sun Resorts. Poleg dveh Robinsonovih klubov lahko na Maldivih rezervirate tudi uspešnico Kuramathi. Na voljo so priljubljeni otoki Thulhagiri, Kuredu, Dhigali, Bandos in hotelske verige Adaaran Select, Constance in Four Season Resorts.

V zimski sezoni 2019/20 bo Airlines večkrat tedensko letel iz Dunaja do Maldivov in Mauritiusa. Od 26. oktobra 2019 do 19. aprila 2020 bo vsak četrtek in soboto let na oba otoka. Od 19. decembra 2019 pa še dodaten let ob torkih na Maldive in Mauritius.

TUI-potnikom so na voljo leti v vseh treh rezervacijskih razredih – ekonomskem, premium in poslovnem.

 

Ponudba

En teden na Constance Belle Mare Plage, Mauritius, z letom iz Dunaja npr. 5. decembra 2019, s polpenzionom: od 2269 EUR na osebo.

En teden na Kuramathi Maldivih z letom z Dunaja, npr. 5. decembra 2019: spolnim penzionom: od 1986 EUR na osebo.

En teden v Robinsonu v Robinson Clubu Maldivi z letom iz Dunaja, npr. 4. novembra 2019, z all inclusive storitvijo: od 2913 evrov na osebo.

Informacije in rezervacije v vsaki boljši potovalni agenciji in na www.tui.at/fernreisen.