Festival Hit stand up v Portorožu

V prvih dneh jesenskih počitnic prirejajo v Turistični agenciji Sonček skupaj z Zavodom za kulturo Maribor tradicionalni Hit stand up festival. Kar devet komikov bodo postavili na oder hotela Slovenija v Portorožu ter tako zagotovili obiskovalcem štiri dni počitnic v priljubljenih LifeClass hotelih in tri večere smeha.

Mednarodni festival Hit stand up, ki poteka že od leta 2010, bo tako letos prvič nasmejal tudi Obalo. Občinstvo bodo zabavali: Boris Kobal, Martina Ipša, Tin Vodopivec, Janez Usenik, Klemen Bučan, Željkić&Željudin, dva odlična komika iz Srbije – Raša Nestorović in Nenad Stefanovski, pridružila pa se bo tudi najboljša hrvaška stand up komičarka, Marina Orsag. Komiki bodo nastopili v maternem jeziku.

Predstave so namenjene odraslim, za mlajše otroke pa bo v času predstav organiziran miniklub v družbi usposobljenih animatorjev. Gostom, ki bodo kupili takšen paket počitnic, je zagotovljen prost vstop na vse tri festivalske večere, neomejeno kopanje v prenovljenih bazenih z morsko vodo in v bazenih prav posebno termalno vodo, pramorjem. Družine z otroki ne smejo spregledati tudi prenovljene ponudbe v Hotelu Neptun in Socializing Hotelu Mirna. V prvem so letos odprli novo igralnico za otroke, kjer bo v času jesenski počitnic še posebej zabavno (vstop za otroke vseh LC hotelov). V drugem, pa je v sobah na voljo vsa oprema, ki jo potrebujete za nego otroka.

Cena takšnega paketa s tremi polpenzioni je 175 € po osebi v dvoposteljni sobi, zelo ugodno pa je tudi bivanje za otroke: prvi otrok do 14. leta namreč biva povsem brezplačno, za drugega pa se plača 25 € na dan.

Poskrbljeno je torej za vse: za otroke, za kopanje in za zabavo!

Pravi naslov za idealne jesenske družinske počitnice je tukaj: www.sonchek.com/jesensketeme ali na klicnem centru agencije Sonček: 02/22 080 44.