San Simon Resort v Izoli dobiva novo podobo

V popolnoma novi, sveži podobi bo celovito prenovljen hotel Haliaetum. Prenova hotela obsega vse sobe s kopalnicami in balkoni, recepcijo in notranjim bazenom. Poleg hotela se prenavlja tudi depandansa Sirena. Pri tem povečujejo tudi število ležišč v obeh objektih. Prenovljen hotel in depandansa bosta prve goste sprejela že konec marca 2019.

Poleg namestitvenega dela se delno prenavljajo tudi glavna restavracija San Simon, gostinski lokal Bistro tik ob morju in tobogan. Tudi ponudba San Simona bo nadgrajena v konceptu družinam prijaznega hotela.

Prenova hotela in počitniška ponudba bo usmerjena k udobju bivanja družin, kjer bo na razpolago kar 32 družinskih sob. Ob prenovi bodo gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Na razpolago bodo otroški meniji, kotički, zunanja igrala, mini klubi in po naročilu v sobah tudi osnovne potrebščine za nego otrok.

V San Simonu se na kopališču ohranja edini tobogan na slovenski Obali, ki bo prenovljen.

Ponudba za družine
V San Simon Resortu vas bo navdušil bogat animacijski program za otroke in starše. V mini klubu otroci lahko ustvarjajo na kreativnih delavnicah, zaplešejo v mini discu ob morju ali se skupaj s starši odpravijo na večerni pohod z baklami.

Ponudba za rekreativne
Resort leži tik ob morju, stran od mestnega vrveža in prometa. Gostom nudi odbojkarsko igrišče, igrišča za tenis, mini golf, urejeno kopališče in ostale kolesarske in peš poti. Kraj je odlično izhodišče za raziskovanje obmorske kulture in zgodovine, saj se neposredno ob resortu nahaja arheološki park rimske vile in ostale poti, ki vodijo k odkrivanju starega ribiškega mestnega jedra ter zaledja Istre.