Naj bo tudi jesen čas za potovanja

V naslednjih tednih je še vedno veliko možnosti za lete na jug iz Gradca. Čeprav se bliža konec poletja, so še vedno priložosti za oddih nekje na toplem. Tisti, ki družinsko ali poslovno niso vezani na šolske počitnice se pogosto odločajo za potovanja in lete izven glavne sezone.

Prednosti so očitne. V času po sezoni so cene ugodnejše, na plažah in v mestih je manj gneče, temperature so bolj prijetne in morje akumulira vročino poletnih dni.

Sredi septembra so iz letališča v Gradcu dosegljivi grški otoki Krf, Kos, Zakintos ter turška riviera, preko ciljnega letališča Antalya.

Na Brač, Rodos, Solun ali Santorini se leti do konca septembra in začetka oktobra. Kreto in Palma de Mallorco pa lahko obiščete do konca meseca oktobra.

V Neapelj in s tem tudi na čudovito obalo Amalfi lahko potniki iz Gradca letijo do konca septembra. Tudi oktober pa prinaša celo vrsto posebnih letov.

In potem je tukaj seveda Egipt z dvema destinacijama, Marsa Alam in Hurgahda, v katere se iz Gradca ne leti le poleti, ampak tudi v zimskih mesecih.

Več informacij boste našli na www.flughafen-graz.at