Medeni dan na Posestvu Sončni raj

Četrti Medeni dan je pred vrati, potem, ko ga je na Posestvu SONČNI RAJ tri leta zapored, vsakič obiskalo več kot 1000 ljudi. Tako bodo v soboto, 26. junija, od desete ure naprej, za dobro počutje, izobraževanje, zabavo in gurmanske užitke obiskovalcev, poskrbeli tudi Polkaholiki, Trkaj, Filip Flisar, kuharji MasterChefa ter številni uspešni predavatelji. Na in iz dogodka bo vsake pol ure vozil brezplačen avtobus.

 

Že tradicionalno bodo letos Svetovni dan čebel obeležili tudi na Posestvu SONČNI RAJ v Vodolah. Dogajanje bo na površinah Medenega parka, ki čebelam zagotavljale možnost opraševanja in naravnega razmnoževanja. Ustvarjalci želijo ohranjati slovensko tradicijo in ustvarjati trajnostni učni park za otroke, mladino in odrasle.

Dogodek Medeni dan bo letos potekal v soboto, 26. junija 2021, skozi celoten dan pa tudi letos obljubljajo zanimivo dogajanje.

Poskrbljeno bo za raznovrstne animacije za otroke, lutkovne predstave, varstvo z vključeno animacijo, poslikave obraza, iskanje zaklada, adrenalinska napihljiva igrala in seveda Zipline Čebelji let s Filipom Flisarjem.

Veliko bo dogajanja tudi za odrasle. Obiskali bodo lahko različne delavnice in zanimiva predavanja. Svoje domače izdelke bodo na tržnici ponujali različni lokalni ponudniki. Obratovala bo tudi Fontana vin z degustacijo lokalnih vin.

Za glasbeno kuliso bodo poskrbeli Trkaj in Polkaholiki!

Odlično hrano bodo ves dan pripravljali tekmovalci oddaje MasterChef.

Brezplačen prevoz na dogodek

Medeni dan se bo pričel ob 10 uri in se zaključil s koncertom Polkaholikov, ki bo ob 16h. Na in iz dogodka bo vsake pol ure vozil brezplačen avtobus iz avtobusne postaje pod nakupovalnim središčem Europark, do Posestva SONČNI RAJ in obratno, prvi ob 9.30 zjutraj in zadnji ob 18.30 iz posestva. Obiskovalce naprošajo, da svoje avtomobile pustijo doma.

Program dogodka:

9.30   - prvi avtobusni prevoz (iz postaje Europark smer Posestvo SONČNI RAJ)
10.30 – Dušan Donko – 8 zakladov Qigong vadba in pokrajinski feng shui
11.00 – Miša Pušenjak – Zakladi na našem vrtu
11.30 – Adijo celulit, pozdravljena pretočna linfa in gladka koža
12.00 – Trkaj – koncert
13.00 – Lutkovna predstava
13.00 – Nataša Ferant – Različne zasaditve zelišč za različne namene – predavanje s praktičnim prikazom
14.00 – Bogdan Mak – Posestvo SONČNI RAJ – CBD in konoplja
16.00 – Polkaholiki – koncert 120 minut
18.30 – Zadnji avtobus izpred Posestva SONČNI RAJ

Vstopnina

Da bi se izognili množičnemu plačevanju vstopnine na posestvo, predavanj in zipline-a na samem dogodku, so se organizatorji odločili, da ponudijo vstopnice za celoten dogodek že v predprodaji preko spleta.

Cena se gibljejo od osnovne, ki znaša 8 eur za odrasle in 5 eur za otroke, do najdražje, ki znaša 15 eur za odrasle in 10 eur za otroke, odvisno od izbranega paketa.
Podrobnosti boste našli na www.medenidan.si