Amadeus dobil pohvale na Evropskem korporacijskem Startup Stars ocenjevanju

Inovativnost je namenjena preoblikovanju novih idej v najsodobnejše rešitve, ki zagotavljajo dodano vrednost našim kupcem in tistim, ki potujejo. Za doseg le-tega pa Amadeus skrbi tako, da sodeluje in spodbuja Start upe, ki sledijo takšni mentaliteti.

Navdušeni smo, da smo bili pohvaljeni s strani Pobude Evropske komisije za Start-up Evropa partnerstvo. Amadeus je bil prvič vključen v razvrstitev 36-ih podjetij, ki so najbolj aktivni pri sodelovanju s Start-upi po celotni Evropi, za kar pa smo dobili nagrado Open Innovation Innovative Approach. To ima za naše podjetje zelo velik pomen, saj so bila podjetja, ki so prejela takšna priznanja, imenovana s strani evropskih start-upov, katerih naloga je bila, identifikacija glavnih izvajalcev, ki so naredili korak dlje za ustanovitev koristnih partnerstev.

Amadeus išče start-upe na različnih stopnjah ter obravnava njihove potrebe na globalni ravni. Od leta 2014 je Amadeus Ventures vpeljal več kot 150 start-upov v naše podjetje. Z našimi portfelijskimi partnerji pa smo razvili več kot 20 skupnih projektov. Število sodelujočih se vsako leto viša, od 3 in 5 podjetij na leto.

S start-upi sodelujemo tudi pri različnih programih. Program Amadeus Open Innovation se osredotoča na tehnične start-upe po regijah, s katerimi se ukvarja ter sodeluje glede na njihove potrebe. Start-upi v začetnih fazah lahko dostopajo do Amadeus APIs ter podatkov prek programa Amadeus for developers, ki jim pomagajo graditi, zagnati ter izboljšati aplikacije. Za bolj zrele start-upe obstaja program Amadeus Explore, ki jim omogoča doseganje strank, strokovnost ter tržno izpostavljenost, kar pripomore k hitrejši rasti.

Pri Amadeusu izkoriščamo našo globalnost in zavzetost za inovacije, da pomagamo spodbujati start-upe ter jim zagotoviti globalno prepoznavnost. Medtem, ko sta poslovni potencial in finančna sposobnost pomembna dejavnika, ki ju upoštevamo pri odločanju o partnersvih, prav tako cenimo podjetnike, ki so pri svojem delu strastni.

Več o tem kaj delamo lahko najdete na tej povezavi

https://amadeus.com/en/topic/travel-innovation !