Pomladanski »detox«

Pomlad je čas novih začetkov, spremenjenih navad in izboljšanega življenja. S tem namenom se mnogo posameznikov odloči, da spomladi opravi razstrupljevalno kuro in z njo prečisti telo in duha.

V Thermani se tega zavedamo, zato je našim obiskovalcem med drugim na voljo celostni ajurvedski center, ki spoštuje starodavno znanje o ajurvedi. Ajurveda, ki predstavlja več tisočletij star medicinski sistem, sicer izvira iz Indije, a je zaradi dobrodejnega vpliva na človeka svojo pot prenesla tudi v druge predele sveta.

Thermana&Veda Ayurveda Center navkljub temu, da ga najdete v Laškem, ni izgubil na svoji avtentičnosti, saj celovite in celostne ajurvedske programe izvaja ajurvedska ekipa, ki prihaja iz indijskega mesta Kerala – zibelke svetovne ajurvede. Ekipo sestavljajo specialist ajurvede, ajurvedski wellness terapevti, joga mojster in ajurvedski kuhar.

Ajurveda stremi k temu, da v nas ponovno vzpostavi ravnovesje ali harmonijo, ki je bila zaradi takšnih in drugačnih razlogov porušena. Harmonija pomeni zdravje, saj so takrat uravnovešene vse energije v telesu. Ajurvedski programi tudi pri nas pridobivajo na popularnosti, zato smo njihov obseg razširili in osnovali kratke Ajurveda detox vikend programe, ki gostom dajo prvi vtis o pomenu in smislu ajurvede, razvili pa smo tudi svojevrstne joga programe, ki potekajo pod vodstvom avtentičnega indijskega joga mojstra. Ajurveda lahko v današnjem stresnem vsakdanu predstavlja pot do boljšega počutja, ki nas napolni z energijo in daje zagon za dosego novih ciljev.

Boljše, kvalitetnejše življenje lahko dosežemo z majhnimi spremembami. V ta namen smo se v Thermani Laško, ki v letošnjem letu beleži 165 let od svojega začetka odločili, da postni čas, ki se tradicionalno začne s pepelnično sredo, obogatimo z vsakodnevnimi izzivi in namigi za lepše življenje. Ker verjamemo, da je vsakdanu potrebno vdahniti čim več življenja, ga napolniti z dobrimi vibracijami ter pozitivo, smo z začetkom marca začeli s posebnim izzivom »40 dni boljšega počutja«. Dnevne izzive in nasvete z nami deli Danica Pinter, osebna trenerka v Thermani, izziv pa poteka tudi na Instagram profilu Thermana Laško. Sledilci lahko spremljajo dnevne namige glede prehrane, telesne vadbe, meditacije in osebnostne rasti, obenem pa so izzvani, da opravljajo dnevne naloge. Vabljeni, da se nam pridružite!

Včasih je dovolj, da se zavestno odločimo, da bomo v svoje življenje vnesli izboljšave. Iz družbe Thermana vam tako želimo izjemno in izboljšav polno pomlad.