NAJBOLJ VROČE TURISTIČNE DESTINACIJE

Marsikatera destinacija je že postala sinonim za določen tip oddiha. Pomislite na surfanje v Avstraliji, treking v Nepalu ali pohodništvo v Kanadi. Pa si poglejmo trenutno najbolj vroče turistične destinacije.

KAPAA, Havaji: Prikupna destinacija ne izstopa v primerjavi z drugimi lokacijami na Havajih, a ima vse za nepozabno preživetje počitnic. Povprečna cena hotelske sobe je 210 evrov na noč.

CASABLANCA, Maroko: Za mesto je verjetno slišal že marsikdo, a še vedno ostaja precej neraziskano. Gospodarsko središče zahodnega Maroka je odlična priložnost za navdušence nad arhitekturo.

ISHIGAKI, Japonska: Otok na Japonskem je odlična lokacija, če iščete mir in popolnost. Soba v hotelu že za 120 evrov na noč.

HALIFAX, Kanada: Pristanišče je priljubljeno zaradi pomorske zgodovine mesta. Kulinarika in pivnice privabljajo številne popotnike. Na prebivalca ima Halifax več pubov in klubov kot kjerkoli drugje v Kanadi.

GDANSK, Poljska: Eno najlepših poljskih mest. Najlepše je staro mestno jedro, na novo postavljeno po drugi svetovni vojni.

RIGA, Latvija: Največje mesto na Baltiku. Polno barov in restavracij. Med popotniki je zelo priljubljen stari del mesta.

NERJA, Španija: Mesto ob Sredozemskem morju. Gore, klifi in peščene plaže drug ob drugem.