ROBINSON OBNAVLJA

V ROBINSONU, ki je vodilni ponudnik klubskih počitnic v premium segmentu, je pomlad vse leto. Za 50. obletnico naslednje leto, bodo poleg otvoritve dveh novih kompleksov na Zelenortskih otokih in Kreti, obnovili in razširili tudi obstoječe.

Že preiskušeno (staro) v novi preobleki

V klubu ROBINSON Kyllini Beach že poteka proces lepotne obnove. Vseh pet apartmajev kluba bodo od jedra opremili po visokih standardih.

Tudi ROBINSON Club Djerba Bahiya se lahko pohvali z nekaj novostmi. Poleg svežega fasadnega videza bo tunizijski klub poleti bogatejši za nekaj dodatnih sedežev v Café Maure. Na voljo je tudi novo igrišče za odbojko na plaži med glavnim bazenom in barom na plaži.

Gradbena dela potekajo tudi v klubu ROBINSON Pamfilya v Turčiji. Novo igrišče bo otrokom ponudilo priložnost, da se v prihodnje lahko igrajo zunaj.

Samo nekaj kilometrov vstran je ROBINSON Club Camyuva, ki vas letos poleti vabi na teraso ob glavni restavraciji.

Nove vrhunske izkušnje

ROBINSON pripravlja tudi nekaj novosti v ponudbi. V novi preobleki bodo namreč predstavili dobro znan Gala koncept. Na t.i. „ROB preprogi“ bodo gostje deležni glamuroznih večerov prvovrstne zabave in kulinaričnih specialitet. Poskrbeli so tudi za zanimivo fotografsko kuliso z osvetljenimi črkami med večerno uprizoritvijo. Sprehajalne aktivnosti, glasba v živo in vrhunski šovi so popolnoma poživili njihov celoten zabavni program. Za vrhunski zaključek in sprostitev sledi še zabava v prefinjenem vzdušju z okusnimi pijačami.

Ravno prav vas “segrejejo” na RÖSLE dogodkih. Na svoj račun bodo prišli poznavalci in ljubitelji žara. V nekaterih klubih jih namreč čakajo kuharski tečaji ter BBQ & Chill dogodki z izbrano ponudbo.

Informacije in možnosti rezervacije boste našli na www.tui.at/robinson.