APARTMAJI TROMOSTOVJE ZA VSE OKUSE

Apartmaji Tromostovje so idealna namestitev za vaše goste ali poslovne partnerje, ki so naveličani enoličnih hotelskih namestitev in iščejo pristnejšo izkustvo in domačnost.

Naši gostje lahko izberejo nočitev z zajtrkom ali pa si, ne glede na uro, kakršenkoli obrok pripravijo sami. Najbližja trgovina je oddaljena petdeset metrov, tržnica pa je le nekaj korakov naprej. Sveža delikatesa, sadje, zelenjava in topli rogljički so na dosegu roke. Kaj si želijo vaši gostje? Popiti kavo v kopalnem plašču in iz naslonjača skozi okno opazovati jutranji vrvež? Ali raje izberejo odlično ponudbo kontinentalnega zajtrka v idiličnem ambientu bližnje restavracije?

Našim gostom nudimo tudi polni penzion, ki je pravo kulinarično doživetje, saj okušajo jedi najboljših ljubljanskih restavracij. Organiziramo privatno vodenje po centru Ljubljane, ki je povsem prilagojeno željam in potrebam starejših gostov, družinam z majhnimi otroki ali zaposlenim poslovnežem. Za dame, ki so navdušene nakupovalke uredimo asistentko, ki jim pomaga s svetovanjem in jih popelje skozi mestne modne butike ali po trgovinah nakupovalnega centra BTC. Ko si starši med potovanjem zaželijo romantično večerjo ali nekaj ur raziskovanja mesta v dvoje, uredimo varstvo otrok in poskrbimo za njihovo nepozabno doživetje v Ljubljani.

Našim gostom ne nudimo samo nočitve v apartmaju, ampak veliko več. Vprašajte svoje goste, kakšno storitev želijo in pri nas bodo to dobili.