Zavarovanje za čas potovanja

Radi odkrivate svet? Potem je nujno, da razmislite o zavarovanju za čas potovanja. Ne glede na to, kolikokrat prestopimo mejo Slovenije, je pomembno, da se na vsaki poti počutimo dobro in predvsem varno.

 Zato smo za vse vas, ki želite brezskrbno potovati, v Zavarovalnici Sava pripravili tri pakete Letnih turističnih zavarovanj z asistenco v tujini po posebno ugodni ceni. Med posameznimi paketi lahko sami izberete takšno obliko zavarovanja, ki je za vas najprimernejša in najugodnejša.

S sklenitvijo turističnega zavarovanja z asistenco v tujini, se učinkovito zavarujete pred posledicami nepredvidljivih dogodkov. Tako boste lahko svet odkrivali varno in brezskrbno. V Zavarovalnici Sava svetujemo sklenitev turističnega zavarovanja z asistenco v tujini prav vsem, ki se kadarkoli odpravljajo v tujino. Ne samo na kratek dopust med prazniki ali na preživljanje daljšega dopusta, temveč tudi tistim, ki gredo samo na enodnevni izlet ali pa mogoče samo na nakup v tujino. Bolezen ali nesreča namreč ne počivata in tudi med nakupovanjem se nam lahko zgodi, da si na primer zlomimo nogo ali kakorkoli drugače poškodujemo.

Na potovanjih vam je 24 ur dnevno na voljo asistenčni center v slovenskem jeziku, ki vam bo priskočil na pomoč takrat, ko nas boste najbolj potrebovali, da na potovanju resnično ne boste #nikolisami.

Preden se odpravite v tujino lahko turistično zavarovanje sklenete na vam najbližji poslovni enoti Zavarovalnice Sava, pri vašem zastopniku ali najenostavneje na spletu na spletni strani zav-sava.si