Zavarovanje »to go«

Od nekdaj nas žene želja po odkrivanju novega. To je preprosto v naši naravi in se nas drži tudi kadar načrtujemo svoje počitnice. Radi stopamo na tuje in spoznavamo svet, kar dobro razumemo ter spodbujajo tudi v Zavarovalnici Sava.

Pustolovščine bogatijo, še posebej če lahko v njih uživamo brez odvečnih skrbi, zato so poskrbeli, da lahko s seboj na pot vzamete skoraj nevidnega, a zelo zanesljivega partnerja - Turistično zavarovanje z asistenco v tujini, ki ponuja rešitev počitniških zapletov z le enim telefonskim klicem.

Prilagodljivost je med potovanjem ključnega pomena in takšno je tudi njihovo turistično zavarovanje. Izbirate lahko med tremi paketi storitev - A, B in C, ki vključujejo asistenco in nadomestila, ki bodo rešila do 15 najrazličnejših situacij, ki bi utegnile prekrižati vaše načrte. Zavarovanje lahko sklenete zase ali za vso družino, izbirate pa lahko tudi čas trajanja zavarovanja. Z njim boste bolj sproščeno potovali čez mejo povsod po svetu. Če je v vas vsaj malo raziskovalne popotniške duše in se čez mejo odpravite večkrat letno, vam priporočajo letno zavarovanje, ki ga lahko sklenete že od 26,48 evra. Tudi zanj se lahko, kot za kakšno potovanje odločite Last minute – torej v zadnjem trenutku. Z nekaj kliki ga lahko spakirate v vaš kovček kar iz naslanjača na spletni strani www.zav-sava.si. Seveda pa ste dobrodošli tudi v kateri od savinih poslovalnic ali na telefonski številki 080 19 20.

Eden največjih popotnikov vseh časov Ibn Battuta je dejal »Potovanje. Pusti te brez besed, nato pa te spremeni v pripovedovalca zgodb.« Želimo, da potujete, spoznavate nove ljudi, odkrivate svet in zberete nešteto prijetnih vtisov, ki bodo obogatili vašo zgodbo življenja. V Zavarovalnici Sava pa bodo z veseljem zanesljivi partner na vašem potovanju.